donderdag 31 januari 2013

PURE Wood Design

Ben jij ook zo'n fan van steigerhout? Kijk dan eens op de website van Hugo en Mascha: PURE Wood Design. Daar vindt je geweldige meubelen en woonaccessoires voor binnen én buiten.


PURE tafel van steigerhout met schragen
Elk houten meubel en woonaccessoire ontwerpen en maken Hugo en Mascha zelf.  Er wordt gewerkt met pure houten materialen als gebruikt steigerhout en sloophout gecombineerd met steigerbuis en staal. Het gebruikt steigerhout geeft de meubelen een ruwe, stoere uitstraling. De ontwerpen zijn net als het hout zelf basic en stevig met fraaie details.

Elk houten meubel is handgemaakt en daardoor bijzonder en uniek. Ieder meubel wordt na bewerking zorgvuldig geschuurd en naar wens behandeld met een coating, whitewash of greywash. Hierdoor zijn de meubelen geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Via deze webshop bieden zij verschillende steigerhouten en sloophouten meubelen en woonaccessoires aan. Naast dit assortiment is PURE Wood Design gespecialiseerd in het op maat maken van meubelen van steigerhout en sloophout.

PURE bank van steigerhout en steigerbuizen


Ontvang een VT Wonen muurornament bij uw PURE Wood Design aankoop!
Je ontvangt tot en met 30 april 2013 bij een bestelling vanaf € 200,- een prachtig geschenk van VT Wonen naar keuze. De ornamenten kleuren mooi bij de steigerhouten en sloophouten meubelen van PURE Wood Design.
Kijk op de website van PURE Wood Design waaruit je kunt kiezen.


Foto: Win een bank van PURE Wood Design! 
Like & Share

Zie je het al voor je? Jij en je liefde tegen elkaar aan op deze knusse bank voor twee! Het meest bijzondere cadeau voor Valentijnsdag. Of zomaar....omdat de bank prachtig staat in je tuin, op je terras, onder een boom. En je kunt 'm nog winnen ook! PURE Wood Design verloot een gratis PURE Lovebank bij meer dan 300 likes. 

‘Like’ onze facebook pagina, ‘Share’ de actie met je vrienden en maak kans op deze prachtige bank voor twee!PURE Wood Design is te volgen via Twitter, Facebook en Pinterest. Kijk gauw op Facebook en 'like' hun pagina, want op dit moment wordt er bij meer dan 300 likers deze leuke tuinbank voor twee verloot!! Dus: like & share, zorg dat je erbij bent!